Zwolsche Badminton Club


Welkom bij de Zwolsche Badminton Club

opgericht 12 januari 1958
Badminton in Stadshagen

Sinds het seizoen 2010-2011 heeft ZBC ook een 'dependance' in het kinderrijke Stadshagen, en wel in het Bewegingshuis. En inderdaad, die is er alleen voor de jeugd. Er wordt gespeeld op maandag van 17.15 tot 19.15 uur , en op donderdag van 16.30 tot 19.30 uur. Diverse trainers zorgen ervoor dat de jonge spelertjes het spel zo goed mogelijk onder de knie krijgen.

Gelet op de beperkte ruimte in het Bewegingshuis is het zaak om er snel bij te zijn. Er zijn doorgaans slechts enkele plekken te vergeven. Neem daarvoor contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De kosten bedragen € 30,65 per kwartaal voor kinderen tot 12 jaar en € 38,00 per kwartaal voor kinderen van 12 jaar en ouder. Een volledig overzicht van de tarieven vind je hier.

En oh ja, als je voor de eerste keer komt, dan willen we graag dat je op donderdagmiddag om 16.30 uur komt. Dan kan de trainer kijken bij welke groep je het beste past. Zodat je er natuurlijk zoveel mogelijk plezier aan kunt beleven.