Zwolsche Badminton Club


Welkom bij de Zwolsche Badminton Club

opgericht 12 januari 1958
Badminton in Stadshagen

Sinds het seizoen 2010-2011 heeft ZBC ook een 'dependance' in het kinderrijke Stadshagen, en wel in het Bewegingshuis. En inderdaad, die is er alleen voor de jeugd. Er wordt gespeeld op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur. Helaas hebben we de speelmogelijkheid op maandag (tijdelijk) moeten stopzetten. Diverse trainers zorgen ervoor dat de jonge spelertjes het spel zo goed mogelijk onder de knie krijgen.

Gelet op de beperkte ruimte in het Bewegingshuis is het zaak om er snel bij te zijn. Er zijn doorgaans slechts enkele plekken te vergeven. Neem daarvoor contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Een overzicht van de kosten kunt vinden in het overzicht van de tarieven en deze vind je hier.

En oh ja, als je voor de eerste keer komt, dan willen we graag dat je op donderdagmiddag om 17.00 uur komt als je jonger bent dan 10 jaar. Ben je 10 jaar of ouder, dan begint de groep om 18.00 uur. Zo begin je tussen leeftijdsgenootjes en kan gekeken worden of dit inderdaad de beste groep voor jou is. Zodat je er natuurlijk zoveel mogelijk plezier aan kunt beleven.