Zwolsche Badminton Club


Welkom bij de Zwolsche Badminton Club

opgericht 12 januari 1958
Zijn wij nu helemaal gek geworden?!
vrijdag 28 september 2018 10:40

De Nationale Sportweek bestaat dit jaar 15 jaar en ZBC deed ook mee in week 38 en de AH actie loopt nog steeds! In deze week zijn open dagen gehouden waarbij iedere belangstellende lekker gratis mee mocht doen.

 Oh ja, we zijn inderdaad gek geworden, want als iemand ook nu weer lid wil worden, mag die eerst 3 keer gratis meedoen voordat hij/zij zich definitief aanmeldt. Let hierbij op: onder iedere 10 nieuwe leden wordt een jaar lang gratis lidmaatschap van ZBC verloot! Het kán gewoon niet op. Iedere belangstellende krijgt sowieso een aardig gevulde goody bag mee naar huis.

Neem gerust vrienden, vriendinnen en kennissen mee. Want ook voor degene die een lid aanbrengt is er kans op een leuke verrassing.

Verder doen we ook nog mee aan de AH-actie. Dus doe je boodschappen bij AH en doe mee via de link op onderstaand plaatje. Boek hier met je AH voucher 1 van de speelavonden bij ZBC. Je kan bijvoorbeeld meedoen aan een training op één van de trainingsdagen of aan een tos avond aan het eind van de maand. Tot dan!

Social Media AHSportactie nieuw