Zwolsche Badminton Club


Welkom bij de Zwolsche Badminton Club

opgericht 12 januari 1958
Laatste speelweek breekt aan. Hoe staan de teams er op dit moment voor?
zondag 03 februari 2019 17:59

De competitie zit er al weer bijna op, met komende week de laatste officiƫle speelweek. Heel veel succes allemaal met de laatste wedstrijden! Kom de teams aanmoedigen en juich ze naar de overwinning! Zo staan de teams er nu voor:

ZBC 1:

Lijkt veilig en stabiel op de vierde plaats te staan en speelt zaterdag 9 februari hun laatste thuiswedstrijd tegen de nummer 5.

ZBC 2:

Heeft geen wedstrijden meer te spelen en staan nu derde. De spanning is echter nog niet voorbij; er zitten slechts 7 punten tussen de nummer 2 en nummer 7, waardoor zij nog niet zeker kunnen zijn van handhaving. Hebben zij afgelopen vrijdag voldoende punten (5) gehaald tegen de Zwolse concurrent? Zaterdag de beslissende wedstrijden in hun poule.

ZBC 3:

Speelt vrijdag 8 februari hun laatste wedstrijd uit in Wierden en staan op de eerste plaats. Ze hebben 6 punten voor op de nummer 2 die een wedstrijd minder gespeeld heeft. In deze poule worden een spannende eindrace ingezet!

ZBC 4:

Staat momenteel op de koppositie en heeft 3 punten voor op Trefzeker (nr 2). Vrijdag 8 februari spelen zij hun laatste wedstrijd thuis. Ook hier wordt het een spannende strijd; zij spelen tegen de huidige nr 4!

ZBC 5:

Staat ook aan kop en mag zondag de laatste wedstrijd spelen in Amersfoort (BAN). Met twee punten voor op de nummer 2 spelen zij hun laatste wedstrijd tegen de nummer 3 (met 4 punten voorsprong). Ook hier is de strijd om het kampioenschap nog niet gestreden.

ZBC 6:

Staat nu op de 5e plaats, maar met slechts twee punten achterstand op de nummers 3 en 4. De nummer 2 staat vier punten voor. Welke plaats is haalbaar voor hen in de laatste wedstrijd vrijdag 8 februari thuis tegen de koploper?

ZBC 7:

Staat stabiel op de 7e plaats en met een geblesseerde Sara kunnen ze hun laatste wedstrijd vrijdag 8 februari uit in Ommen helaas niet met hun/een volledig(e) team spelen. We gunnen hen uiteraard een leuke afsluiting van het seizoen!

ZBC J1:

Heeft nog twee thuiswedstrijden te spelen en staan op de tweede plaats. Zaterdag 9-2 tegen de nummer 1 en een nog te verplaatsen wedstrijd tegen de nummer 3; alles is nog mogelijk in deze poule.

ZBC J2:

Heeft nog drie wedstrijden te gaan en staan 24 punten achter de nummer 1 die inmiddels uitgespeeld is. Wordt dit een hele mooie tweede plaats of zijn ze onverslaanbaar en weten ze gelijk te komen met Genemuiden? Zaterdag 9-2 hebben ze in ieder geval weer een thuiswedstrijd te gaan!

ZBC J3:

Heeft alleen zaterdag 9 februari nog een thuiswedstrijd te spelen. Helaas hebben zij dit seizoen nog niet veel geluk gehad. Wie weet kunnen ze zaterdag hun eerste wedstrijd winnen. (Ze staan momenteel 8e)

ZBC J4:

Mag nog twee wedstrijden spelen, waaronder zaterdag 9 februari thuis. Ze lijken stabiel op de 4e plaats te staan.

ZBC Maxi:

Heeft nog een uitwedstrijd tegen Hasselt te gaan en staat slechts 2 punten achter op de nummer 2. Ook hier kan het nog spannend gaan worden!