Clubsponsor contract met Energy-Check getekend

6 oktober 2022

Zoals we jullie eerder hebben gemeld, zijn Energy-Check en ZBC een 3-jarig clubsponsor contract aangegaan.

Dit sponsorcontract houdt onder andere in dat alle teams en recreanten die daar prijs op stellen voor de komende 3 jaar in een mooi nieuw shirt gestoken zullen worden, tegen sterk gereduceerde prijzen. De shirts beginnen nu binnen te komen van de leverancier en de drukker.

Het afgelopen weekend zijn de eerste wedstrijden bij de senioren er al in gespeeld, en ook in de hal zijn deze shirts met het nieuwe logo al vaker te bewonderen.

Tijd om het contract officieel te tekenen dus, en waar kun je dat beter doen dan in de ZBC-hal tussen de badmintonnende leden, met uiteraard het nieuwe shirt prominent in beeld.

Geleidelijk aan zal de nieuwe kledinglijn meer en meer zichtbaar worden, als ook de jeugd, de recreanten en de trainers voorzien zullen zijn van de nieuwe shirts en kleding.

Energy-Check is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het besparen van energie voor bedrijven en organisaties en het inkopen van energie. Daarnaast helpen ze bedrijven om te verduurzamen, wat in deze tijd steeds belangrijker wordt.

De consultants van Energy-Check zorgen ervoor dat ze optimaal kunnen adviseren op het gebied van energiebesparing, doordat ze de markt nauwlettend in te gaten houden. Van groot belang is het feit, dat Energy-Check onafhankelijk is en dus in uw belang werkt. De werkwijze die zij daarbij hanteren is eenvoudig en helder. Zij helpen u graag!

Voor meer informatie zie hun website: Energy-check