Competitieseizoen 21-22 Update

6 augustus 2021

Vorig seizoen liep het competitie spelen door Corona behoorlijk in de soep zoals we allemaal nog wel weten. We hopen dat dit jaar de competitie wél door kan gaan.

Deze onzekere omstandigheden hebben ook wel een puzzel opgeleverd voor onze competitieleiding. Ze zijn er toch in geslaagd om komend seizoen 5 teams in te schrijven. Uiteindelijk moesten we helaas ons laatste team terugtrekken door een gebrek aan dames.(En invaldames voor dit team) Ook team 3 kan er nog een dame bij gebruiken maar vooralsnog gaan we dit proberen op te lossen met invallers.

Wij wensen de competitiespelers straks een fijn seizoen. En natuurlijk duimen we voor mooie prestaties van onze teams. Via https://badminton-zwolle.nl/wedstrijden/ kan u snel inzicht krijgen in hun prestaties en wedstrijden. Kom gerust een keer kijken om onze teams aan te moedigen.

Heeft u interesse in competitiespelen voor het voorjaarsseizoen '22 of competitiejaar '22-'23? Wij zouden dolgraag wat meer teams samenstellen! Neemt u dan gerust contact op met het bestuur of spreek tijdens de speelavonden een trainer aan.

Het bestuur