Corona update

6 november 2021

Gezien de nieuwe overheidsmaatregelen is het per 6 november 2021 uitsluitend nog toegestaan binnen te sporten na vertoon van een geldige QR code, een recente negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs.  

Bij alle drie moet ook nog een legitimatie. Dit geldt zowel voor sporters als publiek, dus ook ouders die hun kinderen brengen.

Daar dit een formele opdracht is van de overheid zullen we dit gaan controleren en handhaven.

Jeugd tot 18 jaar is hiervan uitgezonderd, zoals ook de mensen die functioneel aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers. Voor hen geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen.

De controle zal plaats vinden bij de ingang van de zaal en voor binnen geld het dringende advies dat publiek de 1,5 meter afstand weer in acht gaat nemen.

Ook een dringend verzoek om desinfectiemiddel bij ingang van de zaal te gebruiken. Hoe zeer wij het ook betreuren, we zullen en kunnen niemand meer toe laten die geen geldig corona toegangsbewijs heeft.

Een wel gemeend advies van het bestuur van ZBC voor mensen die mogelijk niet gevaccineerd zijn: laat je alsnog vaccineren, we zien je graag op korte termijn weer terug bij de vereniging.

En: bij klachten blijf je thuis en laat je dan testen.

We rekenen op ieders begrip en hopen dat deze maatregelen snel niet meer nodig zullen zijn.