De start van onze maxi’s

13 november 2021

Doordat Blauwvinger een speler te kort had (wachtend op een testuitslag) speelde Ricardo en Tijmen gezellig een wedstrijd bij de tegenstander.

Lukas en Ricardo beten de spits af met de enkel partijen. Geweldig om te zien dat er gestreden werd met leuke en lange rally’s helaas werd er niet gewonnen.

De dames werden daarna uitgedaagd en de ene partij was vooral gezellig en werd er gebaald van de verloren partij. Louise liet geen spaan heel van haar opponent en won haar enkelpartij dik. (21-11 en 21-8)

Daarna moesten de heren, Lucas en Jami, een dubbel spelen en wat in eerste instantie een makkie leek ging de partij, in een driesetter, toch nipt naar Blauwvinger. Knap gespeeld heren! Sportief Ricardo dat je meedeed met Blauwvinger!

De dubbel van Alysha en Tijmen verliep verrassend, nog nooit naast elkaar op het veld gestaan en dan nipt verliezen is een goede prestatie.

De gemend dubbel van Alysha en Ricardo verliep spannend met twee keer 18 -21 nipt verloren

Jami en Louise speelde de laatste partij. Vanaf het begin meteen scherp en geconcentreerd liepen ze uit naar een comfortabele uitslag van 21-12 en 21-11. Lekker gedaan hoor.
Bij deze partij waar Blauwvinger een man tekort had was Tijmen de reddende engel om met de tegenstander mee te doen.

Doordat de tegenstander niet voldoende spelers had duurde het allemaal wat langer. Om 12.00 uur ging iedereen naar huis en was het gezellig. Nu duurt het nog even voor de volgende wedstrijd!