Eindtoernooi Mini-Maxi’s

25 juni 2022

Het hele seizoen gestreden en dan is er traditioneel het eindtoernooi. Wat later dit jaar een trend die zich ook tijdens het toernooi doorzette. De competitie had bijna niet plaats gevonden maar door de inzet van Kwiek, Blauwvinger en ZBC kwam het toch nog goed.

Al vroeg stonden de kinderen zaterdag in de rij om hun favoriete sport te beoefenen. Nou ja niet iedereen stond klaar, uiteindelijk begon het toernooi wat later.

Bij de warming up was te zien dat iedereen er klaar voor was. Iedereen ging gelijk los.
De mee gereisde ouders zagen leuke partijen en spannende duels. Er zit veel talent in de regio en dat kwam goed tijdens het toernooi tot uiting.

Na de enkel partijen de dubbels en dat was voor sommige schakelen. Tussen de enkel en dubbelpartijen bedachten Perry en Ton een paar leuke spelletjes. Leuk om de tussentijd op te vullen.


Daarna de prijsuitreiking en de groepsfoto. De winnaars gingen trots met hun beker op de foto. Dan nog even een groepsfoto en dan naar huis.


Voor ZBC gingen Maarten en Laurens met de prijzen naar huis. Iedereen kreeg nog een medaille. Volgens ons vonden de kids het leuk.

Een aanrader voor volgend jaar waar de organiserende verenigingen hun best weer voor gaan doen.

Nienke, Ruben en Ton bedankt voor de organisatie