Februari, maand van de badminton

24 januari 2023

Er komt in de maand februari weer een nieuwe activiteit aan. Als badminton club willen we graag Zwollenaren activeren om te gaan sporten- en bewegen. Om daarbij iedereen bekend te maken met de badmintonsport, organiseren we in samenwerking met SportService Zwolle, voor verschillende doelgroepen, kennismakingen met badminton.

De volgende activiteiten staan op de rol:

  • Clinics badminton voor basisscholen;
  • Schoolbadmintontoernooi voor basisscholen;
  • Promoten van ouderen in beweging door de actie: “Bewegen door Badminton”
  • Een WOMI (woensdagmiddagtoernooi) voor senioren

De clinics voor de basisscholen zijn gestart in januari. Perry, Martin en Ton gaan bij een aantal basisscholen langs om kinderen badminton uit te leggen en te laten spelen. Tien scholen en 50 clinics verder is de status veel enthousiasme en blije gezichtjes en dat zegt veel.   Dit wordt afgesloten met een schoolbadmintontoernooi op 22 februari?

Verder willen we alle ouderen uit Zwolle en omstreken uitnodigen om in beweging te komen en badminton te komen ervaren. Daarvoor is de volgende actie bedacht. Onze sporthal (ZBC-hal, Ossenkamp 5) gaat daarvoor 3 woensdagen, namelijk 1, 8 en 15 februari 2023, open van 13.30 – 15.30 uur.
Als deelnemer mag u drie keer komen proefspelen. Wanneer u het leuk vindt, mag u meedoen aan het WOMI-toernooi op 1 maart 2023. Vind u het dan zo leuk dat u lid wordt dan ontvangt u als actie bonus, geheel gratis, een badmintonracket.

Voor deze actie hebben we een flyer gemaakt. Verder hebben we wijkkranten e.d. benaderd om aandacht te vragen voor deze actie. Ook jullie kunnen helpen aan het succes van deze actie door in je omgeving mensen hierop te attenderen.

Voor inlichtingen en opgave:
Ton Raijmakers – algemeen bestuurslid en commissielid ZBC
activiteiten@badminton-zwolle.nl
06 26651948

De communicatiecommissie