Geslaagde bitterballen tos.

10 april 2022

Nu het eindelijk weer mocht bedacht de activiteiten commissie om de kerstbitterballen tos om te dopen tot bitterballen tos. Het verschil was niet eens groot.
Het was er ook druk, gezellig, iedereen speelde fanatiek, alleen de datum was anders. Zelfs het weer zou tegenwoordig zomaar in december passen.

Even wat ruimte gemaakt voor de kampioenswedstrijd van J1, en zij gingen los.  (zij zijn kampioen geworden! Bekijk voor een verslag onze site en op onze Facebook pagina Red.)

Na de inschrijving en wat inspelen begon de tos. Wat een drukte. Maar alles liep op rolletjes. Top gedaan mensen.
Wat kan badminton toch leuk zijn!

Het was er druk en warm!

De sfeer en het getoonde spel waren geweldig en daar waar de een wat minder was pasten de overige spelers  zich geweldig aan zodat iedereen een fijne partij speelde.

BC Holten begreep niet dat er geen pauze was, ik heb ze in de kantine later dit niet horen zeggen  daar gingen ze volle bak. Verder alleen maar lovende woorden en dat geeft Perry en mij het vertrouwen dat het een geijkt concept is wat we komend seizoen weer moeten oppakken.

Na het toernooi was het in kantine nog lang onrustig. Martha en Samantha zorgden voor de nodige drankjes en niet te vergeten de bitterballen.

Hopelijk allemaal tot de volgende keer!

Namens de activiteiten commissie,
Perry en Ton.