Kerst bitterballen tos

27 november 2022

16 december aanstaande is de Kerst bitterballen tos.

Wat houdt zo’n tos in? Iedereen, vanaf zo'n 16 jaar, schrijft zich individueel in, met vermelding van je speelsterkte (bijvoorbeeld 4e divisie, gevorderden recreant enzovoorts). Vervolgens worden op de avond zelf dubbels of mixen samengesteld, die dan zoveel mogelijk tegen spelers van gelijke sterkte gaan spelen. Iedereen mag zich inschrijven, ook badmintonners die geen lid zijn van ZBC. Graag zelfs! Zo maak je grote kans om te spelen met badmintonners met wie je nog nooit hebt samengespeeld en die je misschien zelfs helemaal niet kent.

De kosten bedragen ondanks de torenhoge inflatie overal € 5,- per persoon met dank aan Lunch-café op de Vrolijkheid. En die worden uitsluitend besteed aan de aanschaf van bitterballen en 1 consumptie (koffie of fris). Voor de kosten hoef je het dus niet te laten, voor de gezelligheid al helemaal niet! Wel graag gepast betalen…


ALLES OP EEN RIJ:

  • Vrijdagavond 16 december 2022
  • ZBC-hal, Ossenkamp 5, 8024 AG ZWOLLE
  • Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur, einde wedstrijden uiterlijk 21.30 uur.
  • Er wordt gespeeld op tijd (circa 15 minuten per wedstrijd), soms met nylon en soms met veren shuttles. (Nylon shuttles worden geleverd door ZBC, veren shuttles moeten jullie zelf verzorgen!)
  • Je kan inschrijven tot 15 december 2022
  • Inschrijven via mailadres: activiteiten@badminton-zwolle.nl
  • LET OP! Wanneer het maximaal aantal (50) inschrijvingen is behaald stopt de inschrijving. 25 wedstrijdspeler en 25 recreanten.

Gelukkig worden we dit jaar niet tegengehouden door corona. Wat is er niet verandert is het inschrijfgeld dat blijft gelijk. Lunch café op de Vrolijkheid heeft ook speciaal voor ons de prijzen gelijk gehouden inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Deze afdragen aan het bij binnenkomst.
Gelieve gepast betalen.
In april was de hal helemaal gevuld en gezellig druk, meld je dus gauw aan want vol is vol.

Je kunt je aanmelden via activiteiten@badminton-zwolle.nl