Learn & Return

9 oktober 2021

Tegenstander: Icarus
Eindstand: 0-8

Tweede wedstrijd, nieuwe tegenstander, nieuwe kansen en een nieuwe subteamnaam: Learn & Return. Dat vat mooi de insteek van dit seizoen samen. We zijn namelijk realistisch en zien dat promotie onwaarschijnlijk is. Daarentegen leren en groeien we veel dit seizoen.

Zo ook deze wedstrijd! Spelers: Rosan, Tirza, Leon, Nick

Publiek: Luuk, Oleg, Robocop, Jeffrey… + vader en partners

In tegenstelling tot vorige week hebben we goed warm geslagen. Daar hadden we ook alle tijd voor want de tegenstander was op zijn Oldenzaals lekker laat.

De dubbels gingen goed van start. De dames begonnen voortvarend, maar verloren in 2 sets. De mannen wisten 4 matchpoints weg te werken en de tweede set met 26-24 te winnen. Het mocht helaas niet baten.

Qua singles alle credits naar Tirza die heeft gestreden als een leeuw. 21-23 verloren 23-21 gewonnen maar toen was het batterijtje op en de blaar op de voet voelbaar. De volgende keer heb je hem!! Nick was ook aan de winnende hand maar stagneerde op de 19, waarbij de tegenstanders met 6 punten op rij de wedstrijd naar zich toe trok.

Helaas voor Leon en Rosan ook geen winst te behalen. Ondanks het aanmoedigende applaus van de zijlijn. Want geklapt werd er zeker.

Waar in de eerste wedstrijd de onbevangen status van Tirza en Leon zorgde voor een puntenregen, waren ze nu nergens te bekennen. Soms heb je dat.

Rosan en Nick speelden de eerste set als vanouds. Nick legde alles scherp weg en Roos kon alles aftikken aan het net. 21-12 winst. De tegenstanders hadden hier alleen een strak weerwoord op 12-21. En dat omzetten naar winst was een te grote uitdaging 6-21 helaas. Daarbij wel zeggende dat 1 van de 6 ZBC-punten een waar circusspektakel was. We waren als enige nog aan het spelen en het publiek wil ook wat. Nick danste als een soort acrobaat het veld over en had shuttle na shuttle terug. Waarbij de rally ook eindigden met een welbekend 'Nickje' waar de tegenstander met een soort duikvlucht nog bij probeerde te komen. Als je het mij vraagt was dit punt al 20 punten op zichzelf waard.

Na een dweilsessie en hard applaus kon de wedstrijd vervolgd worden en was de afgrond nabij ?

Wedstrijd met mooie kansen. Zin in de rematch. Tot de volgende ??