Pepernotentoernooi.

15 november 2022

Voor alle jeugdleden!


Wat hebben de Pieten dit jaar weer in petto voor ons? We horen dat ze in het diepste geheim hun komst aan het voorbereiden zijn. Weet je wat we ook hoorden? Ze gaan ook badmintonnen tijdens het toernooi! Maar wie beschermt dan de zakken met pepernoten?
We denken dat de beveiliging van de Pieten en dan met name hun voorraad pepernoten beter moet. Vorig jaar was er een vandaal met een van de zakken aan de haal gegaan en dat kan toch echt niet. Jullie hadden hem een jaar eerder mooi opgesloten in de toiletten, zou hij daar nog zitten?

Komen jullie ook allemaal om de pepernoten te beschermen?

Het pepernotentoernooi is op vrijdag 25 november om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur of iets later.

De zaal is open om 17.30 uur om 17.45 uur is de gezamenlijke warming-up

Je kunt je vanaf nu inschrijven met de formulieren die worden uitgereikt tijdens de trainingen of via de mail op activiteiten@badminton-zwolle.nl. Geef je snel op zodat je zeker bent van het wedijveren om de begeerde peperdure pepernoten.
Het wordt natuurlijk ook weer beregezellig.
Afhankelijk van een eventueel corona protocol mogen dit jaar ook de ouders er weer bij zijn om aan te moedigen en te helpen waar nodig.

Jasmijn, Maarten, Maritha, Jason, Jarko, Iris, Elisa, Daan, Joshua, Marieke en Tim zijn van de partij om het toernooi voor jullie te organiseren, ondersteunt door de activiteiten commissie.