Ouder – Kind toernooi 2024

5 juni 2024

Vorig jaar was, dachten we, een hoogtepunt! Blijkt wel weer dat het altijd meer en beter kan.

Vorig jaar waren er 4 poules nu eentje meer. Het was dan ook bommetje vol.
Bij zo’n grote groep kan er altijd wat spaak lopen. Maar door creatief inzetten van bereidwillige invallers was het een geweldig beginpunt van een sportieve avond.
Na een snerpend fluitje, waarbij ik denk dat een aantal dit niet gehoord hebben vanwege blijvend gehoorschade, het welkomstwoord door Ton.

De leiding had alles onder controle, Tim en Maarten deden hun ding en moesten zelf daarna als koppel Double Trouble meedoen in poule 4.
Na de zware warming-up viel het eerste signaal, van Perry, dat de wedstrijden konden beginnen.

Ging er dan niets fout?

Nee fout niet maar er ging wel wat mis. Perry wilde een geluidsinstallatie! Door de grote groep kon het start en eindsignaal niet de hele zaal bestrijken. Wij denken dat hij gewoon een speeltje wilde.

Halverwege had iedereen wel gemerkt dat er snoep op de wedstrijdtafel stond en het werd na elke wedstrijd erg druk bij de wedstrijdtafel. Wij denken dat dit was om extra suikers op te nemen!
Is natuurlijk ook een slachting zo’n toernooi.
De deelnemers werden tot het uiterste gedreven, de kinderen deden het voor en dus konden de  ouders niet achterblijven.

Na het laatste signaal werd iedereen uitgenodigd voor de alom bekende cake met ranja. Emma en haar oma als de Ouder - Kind cakebakkers en Egbert (beheerder) voor de erg zoete ranja. Bedankt hiervoor. De uitslagen waren niet zo verrassend. Was het niet dat Double Trouble schijnbaar veel last ondervonden van de slinkse slagen van onze jeugd en hun ouders.

We kijken terug op een geslaagd toernooi en ook dit jaar kwam de vraag: “kunnen we dit niet vaker organiseren?  We staan open voor mensen die het samen met ons willen opzetten!

Nadat nogmaals alle vrijwilligers, volwassenen en kinderen werden bedankt kregen de koppels die de meeste punten hadden behaald een zak snoep. (Wat denk je is de snoep gedeeld? Red.)
Alle jeugdleden kregen ook een medaille als herinnering aan weer een geslaagd Ouder - Kind toernooi.

De prijzen werden verdeeld als volgt;

  • poule 1               Niek
  • poule 2               Thirza
  • poule 3               Timo
  • poule 4               Sven
  • poule 5               Fin de Haan

Er zijn enkele foto's kijk naar het fotoalbum